Ant duonos tept. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:gmol6e$gm5$1@trimpas.omnitel.net... >o tai ka sumali ir valgai ta pliurze, nereikia nei kept nei nieko? > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message > news:gmi2fk$cnc$1@trimpas.omnitel.net... >> silkę ir virtas morkas arba kitokius priedus, kas tik šaus į galvą, >> džiuvėsius, kepintus svogūnus, virtus kiaušinius, net ir obuolius sumala >> mėsmale :) >> >> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:gmhn25$o9$1@trimpas.omnitel.net... >>> ykalbejot - duokit farsmako recepta. >>> >>> kazkada darydavo mociute, bet.... >>> >>> -- >>> T >>> >>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >>> news:gmhmbv$vlt$1@trimpas.omnitel.net... >>>>o aš iš maximinio lašišų faršo išviriau labai skanią sriubą su >>>>frikadelėm... >>>> >>>> faršmakas tai kiek valgiau, visada būdavo permaltas į vientisą masę. >>>> Taip ir turi būti, jis gi joks ne fOršmakas, o fAršmakas. >>>> >>>> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message >>>> news:gmhg37$mil$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Gal pasirodysiu mazarasciu,bet tik visai nesenai teko paragaut >>>>> patiekala,kuriuo buvo vaisintas Benderis seneliu namuose - forshmakas. >>>>> Turiu pasakyt,kad vis darydavau pagal zydiska recepta 'kapota >>>>> silke".Bet >>>>> stuburo smegenim jauciau,kad reiketu viska permalt i vientisa mase.Ir >>>>> voila - gavosi gerokai isbaigciau ir bent jau man skaniau! >>>>> >>>>> >