Tema: Re: penktadienis - zuvies diena
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-02-09 12:35:55
Ant duonos tept.

"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:gmol6e$gm5$1@trimpas.omnitel.net...
>o tai ka sumali ir valgai ta pliurze, nereikia nei kept nei nieko?
> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
> news:gmi2fk$cnc$1@trimpas.omnitel.net...
>> silkę ir virtas morkas arba kitokius priedus, kas tik šaus į galvą, 
>> džiuvėsius, kepintus svogūnus, virtus kiaušinius, net ir obuolius sumala 
>> mėsmale :)
>>
>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message 
>> news:gmhn25$o9$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ykalbejot - duokit farsmako recepta.
>>>
>>> kazkada darydavo mociute, bet....
>>>
>>> --
>>> T
>>>
>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
>>> news:gmhmbv$vlt$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>o aš iš maximinio lašišų faršo išviriau labai skanią sriubą su 
>>>>frikadelėm...
>>>>
>>>> faršmakas tai kiek valgiau, visada būdavo permaltas į vientisą masę. 
>>>> Taip ir turi būti, jis gi joks ne fOršmakas, o fAršmakas.
>>>>
>>>> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message 
>>>> news:gmhg37$mil$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Gal pasirodysiu mazarasciu,bet tik visai nesenai teko paragaut
>>>>> patiekala,kuriuo buvo vaisintas Benderis seneliu namuose - forshmakas.
>>>>> Turiu pasakyt,kad vis darydavau pagal zydiska recepta 'kapota 
>>>>> silke".Bet
>>>>> stuburo smegenim jauciau,kad reiketu viska permalt i vientisa mase.Ir
>>>>> voila - gavosi gerokai isbaigciau ir bent jau man skaniau!
>>>>>
>>>>> 
>