Tema: Re: penktadienis - zuvies diena
Autorius: Gipsas
Data: 2009-02-09 09:15:26
o tai ka sumali ir valgai ta pliurze, nereikia nei kept nei nieko?
"Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
news:gmi2fk$cnc$1@trimpas.omnitel.net...
> silkę ir virtas morkas arba kitokius priedus, kas tik šaus į galvą, 
> džiuvėsius, kepintus svogūnus, virtus kiaušinius, net ir obuolius sumala 
> mėsmale :)
>
> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:gmhn25$o9$1@trimpas.omnitel.net...
>> ykalbejot - duokit farsmako recepta.
>>
>> kazkada darydavo mociute, bet....
>>
>> --
>> T
>>
>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
>> news:gmhmbv$vlt$1@trimpas.omnitel.net...
>>>o aš iš maximinio lašišų faršo išviriau labai skanią sriubą su 
>>>frikadelėm...
>>>
>>> faršmakas tai kiek valgiau, visada būdavo permaltas į vientisą masę. 
>>> Taip ir turi būti, jis gi joks ne fOršmakas, o fAršmakas.
>>>
>>> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message 
>>> news:gmhg37$mil$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Gal pasirodysiu mazarasciu,bet tik visai nesenai teko paragaut
>>>> patiekala,kuriuo buvo vaisintas Benderis seneliu namuose - forshmakas.
>>>> Turiu pasakyt,kad vis darydavau pagal zydiska recepta 'kapota 
>>>> silke".Bet
>>>> stuburo smegenim jauciau,kad reiketu viska permalt i vientisa mase.Ir
>>>> voila - gavosi gerokai isbaigciau ir bent jau man skaniau!
>>>>
>>>>