tada geriau viska atskirai suvalgyt tai mesmales plaut nereiks :) "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gmi2fk$cnc$1@trimpas.omnitel.net... > silkę ir virtas morkas arba kitokius priedus, kas tik šaus į galvą, > džiuvėsius, kepintus svogūnus, virtus kiaušinius, net ir obuolius sumala > mėsmale :) > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message > news:gmhn25$o9$1@trimpas.omnitel.net... >> ykalbejot - duokit farsmako recepta. >> >> kazkada darydavo mociute, bet.... >> >> -- >> T >> >> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >> news:gmhmbv$vlt$1@trimpas.omnitel.net... >>>o aš iš maximinio lašišų faršo išviriau labai skanią sriubą su >>>frikadelėm... >>> >>> faršmakas tai kiek valgiau, visada būdavo permaltas į vientisą masę. >>> Taip ir turi būti, jis gi joks ne fOršmakas, o fAršmakas. >>> >>> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message >>> news:gmhg37$mil$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Gal pasirodysiu mazarasciu,bet tik visai nesenai teko paragaut >>>> patiekala,kuriuo buvo vaisintas Benderis seneliu namuose - forshmakas. >>>> Turiu pasakyt,kad vis darydavau pagal zydiska recepta 'kapota >>>> silke".Bet >>>> stuburo smegenim jauciau,kad reiketu viska permalt i vientisa mase.Ir >>>> voila - gavosi gerokai isbaigciau ir bent jau man skaniau! >>>> >>>>