O man visai tinka apvalus ryziai plovui, tiesa, kazkada esu dares is raudonuju, tai irgi idomiai gavosi (cia is tu kurie pas mumi parsiduoda, nepamenu skanejos ar galintos) P.S. Pozheruk, a tavo kazanas kartais ne is AIC pardes? On 2010.07.14 10:40, pozherukas [namie] wrote: > "Auksiniai" ryžiai yra pasaulinis genetiškai modifikuotų ryžių brendas: > http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_rice > Tai jokiu būdu nerodo jų išskirtinio tinkamumo plovui, bet jo viena iš > savybių ilgiau nesuirti verdant tuo pačiu sugeriant zervako aromatus ir > skonis tam yra tinkamas. Nors pervirti labai nesudėtinga. Tarkim Basmati > pervirti yra pakankamai sudėtinga, reikia stengtis, bet jo skoninės, > fizinės savybės savybės, man nepatinka plove. > Stalic'as rašo apie Iraniškus Basmati, kuriuos suvirusius sunku atskirti > nuo spageti (tipo labai ilgi) ir jie jo manymu taip pat tinkami tam > tikram plovui, bet tie ryžiai deja neeksportuojami niekur :( > -- MaRiUs Kaunas