Tema: Re: receptai kazanui
Autorius: MaRiUs
Data: 2010-07-14 22:54:47
O man visai tinka apvalus ryziai plovui, tiesa, kazkada esu dares is 
raudonuju, tai irgi idomiai gavosi (cia is tu kurie pas mumi parsiduoda, 
nepamenu skanejos ar galintos)

P.S. Pozheruk, a tavo kazanas kartais ne is AIC pardes?


On 2010.07.14 10:40, pozherukas [namie] wrote:
> "Auksiniai" ryžiai yra pasaulinis genetiškai modifikuotų ryžių brendas:
> http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_rice
> Tai jokiu būdu nerodo jų išskirtinio tinkamumo plovui, bet jo viena iš
> savybių ilgiau nesuirti verdant tuo pačiu sugeriant zervako aromatus ir
> skonis tam yra tinkamas. Nors pervirti labai nesudėtinga. Tarkim Basmati
> pervirti yra pakankamai sudėtinga, reikia stengtis, bet jo skoninės,
> fizinės savybės savybės, man nepatinka plove.
> Stalic'as rašo apie Iraniškus Basmati, kuriuos suvirusius sunku atskirti
> nuo spageti (tipo labai ilgi) ir jie jo manymu taip pat tinkami tam
> tikram plovui, bet tie ryžiai deja neeksportuojami niekur :(
>

-- 
MaRiUs

Kaunas