Siaip tie raaudoni man visai skaniai suejo, toki kaip su luobele jie, na ir zinoma mirkyti per nakty suriam vandeny beigi perplauti iki skaidrumo :) nu zodziu aprasyt sunku, tek kad kai dariau tada, tai dariau is jautienos, o jautienos lajus yra totalus evil, nes kol lekste nunesi iki stalo nuo kazano jis jau speja apstingt... On 2010.07.15 13:18, pozherukas [namie] wrote: > Tai va tie trumpesni tipo "Asian" arba 'Krasnodarskie' man irgi labai > patinka. > Kartą buvau nusipirkęs tokių rudų/rausvų Basanavičiaus g. - tai tik > paviręs supratau, > kad tai ale laukiniai ir plovui iš esmės netinka :(. Jei sakai, kad su > tais skanėjos raudonais > gerai gaunasi - tai reiks pabandyti. Esu daręs ir iš devzira ryžių - > tiek iš rudų, tiek iš baltų. > Nu ten jau kitas skonis... > > Turiu tris kazanus: > 1. 3l. pirkau rusijoj. Mūsų šeimai ir dviem draugams užtenka. > 2. 8l. AIC > 3. 21l. balarusiškas Gariūnuose. Pilno dar negaminau :( > > Didzhiausias kuriame gaminau buvo ~60l., tai valgė virš 200 žmonių. > -- MaRiUs Kaunas