nea, skaniai kvepia ir ragaujasi.. :) bet saldus, norėtųsi, kad parūgštėtų ir pastiprėtų berūgdamas.. "Kabal" <no@mail.net> wrote in message news:i3b67b$sl6$1@trimpas.omnitel.net... > Blemba, pas mane irgi pieniu vynas nustojo rugti. Ir dar priedo smirda nevaikiskai :/ > Pas tave smirda ar ne? > > "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:i3b5g8$rbm$1@trimpas.omnitel.net... >> pas mane problema ta pati su pienių vynu, ir nutiko, kai papildomai įdėjau cukraus. Gal kas žino atsakymus į šiuos klausimus? >> - ar gali per daug cukraus sustabdyt rūgimą? >> - ar gali vyno stiprumui pasiekus tam tikrą ribą, vynas tiesiog neberūgsta? >> - jei įdėjus vyno mielių, vis viena nerūgsta, o cukraus dėta [saldu] - kokios galimos priežastys? >> >> "M" <nesvarbu@nera.lt> wrote in message news:i38jn7$rmb$1@trimpas.omnitel.net... >>> Dar prie to pacio kad cukraus dejai tai dejai bet gal perdaug dejai. Visada >>> reik matuoti cukringuma. >>> >>> "Giedrius II" <giedrius2@nonameonline.lt> wrote in message >>> news:i30npp$p73$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:i30jni$lpr$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> 2010.07.31 10:26, Giedrius II rašė: >>>>>> Sveiki, >>>>>> >>>>>> Bandau padaryti juodujø serbentø vyn?. >>>>>> Problema: prastai r?gsta - ma?ai burbuliuoja... ?alia poros dienø >>>>>> jaunesnis >>>>>> raudonøjø serbentø burbuliuoja dvigubai geriau. >>>>>> K? galima padaryti? >>>>> >>>>> Įpilti šiek tiek raudonujų serbentų raugo į juodus. >>>> >>>> puodelio pakaks? >>>> >>> >>>