Atsakymai i du pirmus klausimus yra "taip". Apie trecia. Priezasciu gali buti daug: tiek pirmos dvi, tiek per auksta/zema temperatura, mirusios mieles.. "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:i3b5g8$rbm$1@trimpas.omnitel.net... > pas mane problema ta pati su pienių vynu, ir nutiko, kai papildomai įdėjau > cukraus. Gal kas žino atsakymus į šiuos klausimus? > - ar gali per daug cukraus sustabdyt rūgimą? > - ar gali vyno stiprumui pasiekus tam tikrą ribą, vynas tiesiog > neberūgsta? > - jei įdėjus vyno mielių, vis viena nerūgsta, o cukraus dėta [saldu] - > kokios galimos priežastys? > > "M" <nesvarbu@nera.lt> wrote in message > news:i38jn7$rmb$1@trimpas.omnitel.net... >> Dar prie to pacio kad cukraus dejai tai dejai bet gal perdaug dejai. >> Visada >> reik matuoti cukringuma. >> >> "Giedrius II" <giedrius2@nonameonline.lt> wrote in message >> news:i30npp$p73$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message >>> news:i30jni$lpr$1@trimpas.omnitel.net... >>>> 2010.07.31 10:26, Giedrius II rašė: >>>>> Sveiki, >>>>> >>>>> Bandau padaryti juodujø serbentø vyn?. >>>>> Problema: prastai r?gsta - ma?ai burbuliuoja... ?alia poros dienø >>>>> jaunesnis >>>>> raudonøjø serbentø burbuliuoja dvigubai geriau. >>>>> K? galima padaryti? >>>> >>>> Įpilti šiek tiek raudonujų serbentų raugo į juodus. >>> >>> puodelio pakaks? >>> >> >>