nu baltas aptriestas vazonas su krakatūzais viduj... :)) dangčio sorry, bet niekaip neįžiūriu... "tomasz" <nera@mailo.lt> wrote in message news:i9mmad$v07$1@trimpas.omnitel.net... > Kur ponas atvira talpa uzmatete? > > t. > > "0.5 B ieško darbo" <gadamynas@gmail.com> wrote in message > news:i9mht3$n7s$1@trimpas.omnitel.net... >> nuotraukoj matau kažkokį rūgalą... čia vynas tipo? :) jis taip ir rūgsta, >> atviroj talpoj? >> >> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >> news:i9me7g$grn$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nuotraukoje >>> >>> 2010.10.20 11:20, sonca rašė: >>>> O kur čia vynas? >>>> >>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >>>> news:i9knu7$om8$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Kam tas sultis reikejo spaust? Su vynuogem daroma taip: >>>>> http://www.ipix.lt/images/73957376.jpg >>>>> >>>>> 2010.10.18 11:26, sonca rašė: >>>>>> Sveiki vakar prispaudžiau 5 litrus naminių vynuogių sulčių. Galvoju >>>>>> vynelio pasidaryt, tik bėda niekada nesu daręs. Gal kas galėtumėt kokį >>>>>> receptėlį mestelt. Nete naršiau bet nelabai radau, kokiu santykiu >>>>>> skiest >>>>>> vandeniu, kiek cukraus dėt ir kiek vyno mielių, daugiau viskas lyg ir >>>>>> aišku kas liečia fermentaciją ir brandinimą. >>>> > >