Va cia pizdanul ir net rytojui nepalikai Justas wrote: > Viskas cia prasidejo nuo to, kad ikisau savo trigrasi del gamybos > technologijos. Raudonas vynas yra daromas is traiskytu vynuogiu, o ne ju > sulciu. Norejau pakritikuoti iskreiptus lietuviu vyndarystes metodus. Kazkodel koki tu vyna begautum iki sakykim 50 lt kainos yra didele tikimybe jog yra pagmintas is elementariu baltu vynuogiu ir parausvintas chemikalu pagalba. ( Beje teko bendrauti su tais paciais moldavais kurie tai irgi patvirtino) > > Beje is lietuvisku vynuogiu irgi gaunasi padorus vynas, mieliu uztenka > nuo uogu, cukraus irgi, tik darant mazesni kieki reikia statyt voztuva. > Atviros backos principas galioja kai misos yra tarkim virs 100l Kaip is Lietuvisku vynuogiu gali gautis padorus vynas, (aisku padorumo ribos yra kiekvienam savos)? Lietuvisku vynuogiu vyna ( o gal reiketu sakyti acta) lai geria patsai tu ir D. Velicka P.S. Kad tau remuo visa gyvenima estu po tokiu gerimu... > > Savo skonio niekam primest nenoriu ir ramiai galiu gyvent, zinodamas kad > kiti kazka mato kitaip. Bet yra tokiu dalyku, kuomet nereiktu praleist > progos pasneketi apie nusistovejusius dalykus. Pavyzdziui pries pora > savaiciu teko dalyvaut moldovos vyno dienose, ir vienas kolega > kategoriskai atsisakinejo ir negere naminio vyno, motyvuodamas tuo, kad > saldziu vynu negeria. > tokie steoreotipai yra pas mus ir vyno darymo tradicijos tokios, kad > naminis vynas butinai turi but stiprus ir saldus. o gal as ir cia klystu > ir persu per prievarta savo nuomone kaip teisinga :) > > > > 2010.10.21 13:36, sonca rašė: >> Kodėl bandoma savo "gurmanišką" ir "neklystatntį" skonį primesti >> visiems. Jei aš pasakysiu, kad sausas vynas yra kažkoks neaiškus >> vaisiukas, vie dėl to, kad mėgstu saldų, o ne rūgštų, būsiu neteisus? >> >> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >> news:i9p28b$9t5$1@trimpas.omnitel.net... >>> milteliai tai neaiskios mieles ir rugimo proceso stabdytojai. >>> >>> as pats stipresnio saldaus desertinio vyno retai kada noriu, o kada >>> noriu tai atsidarau gera pirktini vyna, taip pat tam yra amarones vynai. >>> paprastam vartojimui tik sausas vynas. nors gal cia man vienam >>> nepatinka pietus vaisiuku uzsigerinet :) >>> >>> 2010.10.21 11:40, 0.5 B ieško darbo rašė: >>>> o kas ten per milteliai iš Lenkijos? >>>> o dėl cukraus nieko blogo nematau, jei nori stipresnio vyno. ar jis >>>> sugadina kažką? :) >>>> >>>> "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message >>>> news:i9nhlh$kb$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Taip pat idomus, kaip daryt vaisiuka is vynuogiu sulciu pridedant >>>>> cukraus ar net milteliu is lenkijos >>> >>