Aaaaa, tai o.gurmanai saldaus vyno negeria. Gurmaniška yra tik sausas, tik ne pigesnis nei 50lt už butelį, tik gero derliaus, tik rūšinis ir tik žinomo gamintojo :D Lietuvių bėda yra tame, kad nemokama priimti kitos nuomonės, aš pasakiau vadinasi esu teisus :) o perdėtas gurmaniškumas, rodo proviancialuma. "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message news:i9pb40$ode$1@trimpas.omnitel.net... > tai gi čia o.gurmanai, o ne o.žodžiolaisvė ar koks tai o.manonuomonė :))) > > "sonca" <anzelmas@matutis.lt> parašė naujienų > pranešime:i9p53i$ej0$1@trimpas.omnitel.net... >> Kodėl bandoma savo "gurmanišką" ir "neklystatntį" skonį primesti visiems. >> Jei aš pasakysiu, kad sausas vynas yra kažkoks neaiškus vaisiukas, vie >> dėl to, kad mėgstu saldų, o ne rūgštų, būsiu neteisus? >> >> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >> news:i9p28b$9t5$1@trimpas.omnitel.net... >>> milteliai tai neaiskios mieles ir rugimo proceso stabdytojai. >>> >>> as pats stipresnio saldaus desertinio vyno retai kada noriu, o kada >>> noriu tai atsidarau gera pirktini vyna, taip pat tam yra amarones vynai. >>> paprastam vartojimui tik sausas vynas. nors gal cia man vienam nepatinka >>> pietus vaisiuku uzsigerinet :) >>> >>> 2010.10.21 11:40, 0.5 B ieško darbo rašė: >>>> o kas ten per milteliai iš Lenkijos? >>>> o dėl cukraus nieko blogo nematau, jei nori stipresnio vyno. ar jis >>>> sugadina kažką? :) >>>> >>>> "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message >>>> news:i9nhlh$kb$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Taip pat idomus, kaip daryt vaisiuka is vynuogiu sulciu pridedant >>>>> cukraus ar net milteliu is lenkijos >>> >> > >