komentuoju, ką matau. Įdomus vienok variantas raugint vyną vazone... :)) "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:i9mvjc$dv5$1@trimpas.omnitel.net... > Kaip as tau nufotografuosiu backos turini nenuemes dangcio? > > 2010.10.20 16:51, 0.5 B ieško darbo rašė: >> nu baltas aptriestas vazonas su krakatūzais viduj... :)) dangčio sorry, bet niekaip neįžiūriu... >> >> "tomasz"<nera@mailo.lt> wrote in message news:i9mmad$v07$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kur ponas atvira talpa uzmatete? >>> >>> t. >>> >>> "0.5 B ieško darbo"<gadamynas@gmail.com> wrote in message >>> news:i9mht3$n7s$1@trimpas.omnitel.net... >>>> nuotraukoj matau kažkokį rūgalą... čia vynas tipo? :) jis taip ir rūgsta, >>>> atviroj talpoj? >>>> >>>> "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message >>>> news:i9me7g$grn$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Nuotraukoje >>>>> >>>>> 2010.10.20 11:20, sonca rašė: >>>>>> O kur čia vynas? >>>>>> >>>>>> "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message >>>>>> news:i9knu7$om8$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Kam tas sultis reikejo spaust? Su vynuogem daroma taip: >>>>>>> http://www.ipix.lt/images/73957376.jpg >>>>>>> >>>>>>> 2010.10.18 11:26, sonca rašė: >>>>>>>> Sveiki vakar prispaudžiau 5 litrus naminių vynuogių sulčių. Galvoju >>>>>>>> vynelio pasidaryt, tik bėda niekada nesu daręs. Gal kas galėtumėt kokį >>>>>>>> receptėlį mestelt. Nete naršiau bet nelabai radau, kokiu santykiu >>>>>>>> skiest >>>>>>>> vandeniu, kiek cukraus dėt ir kiek vyno mielių, daugiau viskas lyg ir >>>>>>>> aišku kas liečia fermentaciją ir brandinimą. >>>>>> >>> >>>