Turiu omenyje kad actu yra vadinams rugstus sudinos kokybes vynas lygiai taip pat UK tokius vietines gamybos "sedevrus" vadina "paint stripper", taip kad chemija cia ne prie ko. Justas wrote: > Saunu, kad tau teko bendrauti, tik tai nieko nereiskia. Idomu kiek > didele ta tikimybe, but idomu sita tema papletot, nes praktiskai visi > raudoni vynai ten yra iki 50lt. > > Vyna is lietuvisku vynuogiu esu dares karta. Pazystamas dave pora kibiru > vynuogiu, augo zagarej. Aromatas ir cukraus kiekis buvo panasus i > Lidija, tik uogos smulkesnes ir sausesnes. Ir isvis prie ko cia actas, > chemijos pagrindus primirsote? > > 2010.10.22 11:14, trickyvic rašė: >> Va cia pizdanul ir net rytojui nepalikai >> >> Justas wrote: >>> Viskas cia prasidejo nuo to, kad ikisau savo trigrasi del gamybos >>> technologijos. Raudonas vynas yra daromas is traiskytu vynuogiu, o ne >>> ju sulciu. Norejau pakritikuoti iskreiptus lietuviu vyndarystes metodus. >> >> Kazkodel koki tu vyna begautum iki sakykim 50 lt kainos yra didele >> tikimybe jog yra pagmintas is elementariu baltu vynuogiu ir parausvintas >> chemikalu pagalba. >> ( Beje teko bendrauti su tais paciais moldavais kurie tai irgi >> patvirtino) >>> >>> Beje is lietuvisku vynuogiu irgi gaunasi padorus vynas, mieliu uztenka >>> nuo uogu, cukraus irgi, tik darant mazesni kieki reikia statyt >>> voztuva. Atviros backos principas galioja kai misos yra tarkim virs 100l >> >> Kaip is Lietuvisku vynuogiu gali gautis padorus vynas, (aisku padorumo >> ribos yra kiekvienam savos)? >> Lietuvisku vynuogiu vyna ( o gal reiketu sakyti acta) lai geria patsai >> tu ir D. Velicka >> >> P.S. Kad tau remuo visa gyvenima estu po tokiu gerimu... >>