Tema: Re: Naminis vynas
Autorius: trickyvic
Data: 2010-10-22 12:51:54
Turiu omenyje kad actu yra vadinams rugstus sudinos kokybes vynas lygiai 
taip pat UK tokius vietines gamybos "sedevrus" vadina "paint stripper", 
taip kad chemija cia ne prie ko.

Justas wrote:
> Saunu, kad tau teko bendrauti, tik tai nieko nereiskia. Idomu kiek 
> didele ta tikimybe, but idomu sita tema papletot, nes praktiskai visi 
> raudoni vynai ten yra iki 50lt.
> 
> Vyna is lietuvisku vynuogiu esu dares karta. Pazystamas dave pora kibiru 
> vynuogiu, augo zagarej. Aromatas ir cukraus kiekis buvo panasus i 
> Lidija, tik uogos smulkesnes ir sausesnes. Ir isvis prie ko cia actas, 
> chemijos pagrindus primirsote?
> 
> 2010.10.22 11:14, trickyvic rašė:
>> Va cia pizdanul ir net rytojui nepalikai
>>
>> Justas wrote:
>>> Viskas cia prasidejo nuo to, kad ikisau savo trigrasi del gamybos
>>> technologijos. Raudonas vynas yra daromas is traiskytu vynuogiu, o ne
>>> ju sulciu. Norejau pakritikuoti iskreiptus lietuviu vyndarystes metodus.
>>
>> Kazkodel koki tu vyna begautum iki sakykim 50 lt kainos yra didele
>> tikimybe jog yra pagmintas is elementariu baltu vynuogiu ir parausvintas
>> chemikalu pagalba.
>> ( Beje teko bendrauti su tais paciais moldavais kurie tai irgi 
>> patvirtino)
>>>
>>> Beje is lietuvisku vynuogiu irgi gaunasi padorus vynas, mieliu uztenka
>>> nuo uogu, cukraus irgi, tik darant mazesni kieki reikia statyt
>>> voztuva. Atviros backos principas galioja kai misos yra tarkim virs 100l
>>
>> Kaip is Lietuvisku vynuogiu gali gautis padorus vynas, (aisku padorumo
>> ribos yra kiekvienam savos)?
>> Lietuvisku vynuogiu vyna ( o gal reiketu sakyti acta) lai geria patsai
>> tu ir D. Velicka
>>
>> P.S. Kad tau remuo visa gyvenima estu po tokiu gerimu...
>>