Kaip as tau nufotografuosiu backos turini nenuemes dangcio? 2010.10.20 16:51, 0.5 B ieško darbo rašė: > nu baltas aptriestas vazonas su krakatūzais viduj... :)) dangčio sorry, bet niekaip neįžiūriu... > > "tomasz"<nera@mailo.lt> wrote in message news:i9mmad$v07$1@trimpas.omnitel.net... >> Kur ponas atvira talpa uzmatete? >> >> t. >> >> "0.5 B ieško darbo"<gadamynas@gmail.com> wrote in message >> news:i9mht3$n7s$1@trimpas.omnitel.net... >>> nuotraukoj matau kažkokį rūgalą... čia vynas tipo? :) jis taip ir rūgsta, >>> atviroj talpoj? >>> >>> "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message >>> news:i9me7g$grn$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Nuotraukoje >>>> >>>> 2010.10.20 11:20, sonca rašė: >>>>> O kur čia vynas? >>>>> >>>>> "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message >>>>> news:i9knu7$om8$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Kam tas sultis reikejo spaust? Su vynuogem daroma taip: >>>>>> http://www.ipix.lt/images/73957376.jpg >>>>>> >>>>>> 2010.10.18 11:26, sonca rašė: >>>>>>> Sveiki vakar prispaudžiau 5 litrus naminių vynuogių sulčių. Galvoju >>>>>>> vynelio pasidaryt, tik bėda niekada nesu daręs. Gal kas galėtumėt kokį >>>>>>> receptėlį mestelt. Nete naršiau bet nelabai radau, kokiu santykiu >>>>>>> skiest >>>>>>> vandeniu, kiek cukraus dėt ir kiek vyno mielių, daugiau viskas lyg ir >>>>>>> aišku kas liečia fermentaciją ir brandinimą. >>>>> >> >>