Taip pat idomus, kaip daryt vaisiuka is vynuogiu sulciu pridedant cukraus ar net milteliu is lenkijos 2010.10.20 18:26, 0.5 B ieško darbo rašė: > komentuoju, ką matau. Įdomus vienok variantas raugint vyną vazone... :)) > > "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message news:i9mvjc$dv5$1@trimpas.omnitel.net... >> Kaip as tau nufotografuosiu backos turini nenuemes dangcio? >> >> 2010.10.20 16:51, 0.5 B ieško darbo rašė: >>> nu baltas aptriestas vazonas su krakatūzais viduj... :)) dangčio sorry, bet niekaip neįžiūriu... >>> >>> "tomasz"<nera@mailo.lt> wrote in message news:i9mmad$v07$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kur ponas atvira talpa uzmatete? >>>> >>>> t. >>>> >>>> "0.5 B ieško darbo"<gadamynas@gmail.com> wrote in message >>>> news:i9mht3$n7s$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> nuotraukoj matau kažkokį rūgalą... čia vynas tipo? :) jis taip ir rūgsta, >>>>> atviroj talpoj? >>>>> >>>>> "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message >>>>> news:i9me7g$grn$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Nuotraukoje >>>>>> >>>>>> 2010.10.20 11:20, sonca rašė: >>>>>>> O kur čia vynas? >>>>>>> >>>>>>> "Justas"<mute@localhost.net> wrote in message >>>>>>> news:i9knu7$om8$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> Kam tas sultis reikejo spaust? Su vynuogem daroma taip: >>>>>>>> http://www.ipix.lt/images/73957376.jpg >>>>>>>> >>>>>>>> 2010.10.18 11:26, sonca rašė: >>>>>>>>> Sveiki vakar prispaudžiau 5 litrus naminių vynuogių sulčių. Galvoju >>>>>>>>> vynelio pasidaryt, tik bėda niekada nesu daręs. Gal kas galėtumėt kokį >>>>>>>>> receptėlį mestelt. Nete naršiau bet nelabai radau, kokiu santykiu >>>>>>>>> skiest >>>>>>>>> vandeniu, kiek cukraus dėt ir kiek vyno mielių, daugiau viskas lyg ir >>>>>>>>> aišku kas liečia fermentaciją ir brandinimą. >>>>>>> >>>> >>> >