Tema: Re: grietinėlės tolesnis likimas
Autorius: lllll
Data: 2011-08-30 16:16:43
Virtuvėj ant spintelės stovėdavo (tik pridengtas, bet neuždaras). Kažkiek 
išrūgų susidarydavo, bet jas jau nupili.
O kiek laiko - dabar nepasakysiu. Jei gerai pamenu, apie paros užtekdavo 
rūgpieniui su grietinės sluoksniuku ant viršaus - vieną vakarą pastatydavo, 
kitą vakarą jau valgydavo.
Bet tiksliai garantuot negaliu, reikia stebėti, manyčiau...

lllll

"0.5 B"  wrote in message news:j3igup$7mg$1@trimpas.omnitel.net...

tai turbūt šiltai, ne šaldytuve?
kiek laiko rūgsta?


"lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message 
news:j3ieno$3i3$1@trimpas.omnitel.net...
> Namie nuo kaimiško pieno nupildavo grietinėlę, pastatydavo surūgt, 
> gaudavosi
> grietinė.
> Plakt nereikia :)
>
> lllll
>
> "0.5 B"  wrote in message news:j3i7rc$n4j$1@trimpas.omnitel.net...
>
> kas iš grietinėlės gaminasi?
> kai šviežia plakama, sviestas lyg ir?
> o kai ji pradeda natūraliai rūgt - bene grietinė?  :?
>