Tema: Re: grietinėlės tolesnis likimas
Autorius: tranzoo
Data: 2011-08-31 17:08:02
O!

beto apie laktozes netoleravima yra kita kalba, kurios as neminejau.

o kai baigsi bent keturis biologijos kursus - galesi kazka ir parasyt 
daugiau.

"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
news:j3lck5$up6$1@trimpas.omnitel.net...
> rimtai, pashol von, diletantas prisiskaito tokiu paciu diletantu parasytu 
> meslu ir po to taskosi ismintimis po groupsus apie lactose intolerance ir 
> visus kitus briedus
>
> tranzoo wrote:
>> tiesiog apie 9 zmogaus gyvenimo metus nustoja skrandis isskirinet 
>> ferment, kuris skaido laktoze ir kitus dalykus piene. nesuskaidzius 
>> ivyksta zarnyno floros bumas. dazniausiai paleidzia vidurius.
>>
>> suauge zmones isrado rugpieni, kefyra, jogurta, suri, sviesta, 
>> grietine....
>>
>>
>> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
>> news:j3iloq$ggr$1@trimpas.omnitel.net...
>>> jou, babcės karvės pieno riebumas buvo 5 obvorotai ir man, tikrai 
>>> asfaltinei miardžynai, nuo jo galingai paleisdavo vidurius :)
>>>
>>> Bet turbūt gi niekam nekyla idėjų grietinėlę daryti iš parduotuvinio 
>>> pieno. Jis juk homogenizuotas, ten nieks nenusėda paviršiuje.
>>> :) neišplaukia į paviršių, ta parsme...
>>>
>>> "Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message 
>>> news:j3ij4d$bm5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Tik reikia nepamiršt jog parduotuvinis pienas per liesas grietinei ;)
>>>>
>>>> Exo
>>>
>>>
>>