O! beto apie laktozes netoleravima yra kita kalba, kurios as neminejau. o kai baigsi bent keturis biologijos kursus - galesi kazka ir parasyt daugiau. "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:j3lck5$up6$1@trimpas.omnitel.net... > rimtai, pashol von, diletantas prisiskaito tokiu paciu diletantu parasytu > meslu ir po to taskosi ismintimis po groupsus apie lactose intolerance ir > visus kitus briedus > > tranzoo wrote: >> tiesiog apie 9 zmogaus gyvenimo metus nustoja skrandis isskirinet >> ferment, kuris skaido laktoze ir kitus dalykus piene. nesuskaidzius >> ivyksta zarnyno floros bumas. dazniausiai paleidzia vidurius. >> >> suauge zmones isrado rugpieni, kefyra, jogurta, suri, sviesta, >> grietine.... >> >> >> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message >> news:j3iloq$ggr$1@trimpas.omnitel.net... >>> jou, babcės karvės pieno riebumas buvo 5 obvorotai ir man, tikrai >>> asfaltinei miardžynai, nuo jo galingai paleisdavo vidurius :) >>> >>> Bet turbūt gi niekam nekyla idėjų grietinėlę daryti iš parduotuvinio >>> pieno. Jis juk homogenizuotas, ten nieks nenusėda paviršiuje. >>> :) neišplaukia į paviršių, ta parsme... >>> >>> "Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message >>> news:j3ij4d$bm5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Tik reikia nepamiršt jog parduotuvinis pienas per liesas grietinei ;) >>>> >>>> Exo >>> >>> >>