Tema: Re: grietinėlės tolesnis likimas
Autorius: Yvl
Data: 2011-09-02 16:59:26
skalbiama bukavaliai bent karta savaiteje. kiek kartu gaminsi ledus su spec. mashina? :)

"S54" <info@telecom.lt> wrote in message news:j3q9vm$8ku$1@trimpas.omnitel.net...
> skalbi tik rankomis ?
> 
> "trickyvic"  wrote in message news:j3o514$18g$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Aciui dievui dar vienas ir suprotinguju :)
> Nu blia nesuvokia zmones, kad dauguma tu masinu ir visu kitokiu kombainu
> prietaisu ir kitu huniu yra viso labo komerciniais tikslais sumastyta
> 
> Yvl wrote:
>> vable. be jokiu mashinu nuostabus plombyras:
>> http://tomas.ring.lt/blog/2011/06/naminiai-ledai/
>>
>>
>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
>> news:j3lcnr$up6$2@trimpas.omnitel.net...
>>> Ledus ir be ledu masinos galima gaminti be jiokiu bedu, ledu masina 
>>> nebent tiems kas gaili geru ingredientu arba paniskai bijo ciut ciut 
>>> riebiau nu arba kas isprotejes del visokiu serbetu ir panasiu dalyku
>>>
>>>
>>> MaRiUs wrote:
>>>> updeitas:
>>>>
>>>> kadangi neseniai isigyjau ledu masina tai dar ir ledus gaminsiu kai 
>>>> gausiu sekanty karta... :)
>>>>
>>>> 2011.08.30 22:22, MaRiUs rašė:
>>>>> Tenka gaut karts nuo karto po kokius 5 l grietineles tai su ja 
>>>>> elgiamasi
>>>>> taip:
>>>>>
>>>>> Truputi paraugiama, is tos suplakamas sviestas
>>>>> is pasuku, likusiu po sviesto imetus kelis vaisius beigi medaus gaunasi
>>>>> AAAAAFYGIENAS kokteilis suplaktas plaktuve....
>>>>> Kita dalis surauginama ir gaunasi grietine (supa dupa tirsta kaip
>>>>> velnias...)
>>>>> Trecios likimas - sushaldoma mazuose po kokius gal .... 75 ml
>>>>> vienkartiniuose puodeliuose ir naudojama visokiems troskiniams, bulviu
>>>>> kosems etc....
>>>>>
>>>>> tai va tiek tos grietineles... dar galima saldzios grietineles suri
>>>>> daryt, ale situom mumi neuzsiimam....o suris paprastai darosi:
>>>>> pakaitini, ispaudi citrina, dar pakaitini ir kai sukrenta ishkoshi per
>>>>> surmaishy. ir suslegt reik.....
>>>>>
>>>>>
>>>>> 2011.08.30 11:43, 0.5 B rašė:
>>>>>> kas iš grietinėlės gaminasi?
>>>>>> kai šviežia plakama, sviestas lyg ir?
>>>>>> o kai ji pradeda natūraliai rūgt - bene grietinė? :?
>>> > 
>