grietinei kiek laiko ir kambary ar šaldytuve laikyt? "MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message news:j3jdgf$j1m$2@trimpas.omnitel.net... > updeitas: > > kadangi neseniai isigyjau ledu masina tai dar ir ledus gaminsiu kai > gausiu sekanty karta... :) > > 2011.08.30 22:22, MaRiUs rašė: >> Tenka gaut karts nuo karto po kokius 5 l grietineles tai su ja elgiamasi >> taip: >> >> Truputi paraugiama, is tos suplakamas sviestas >> is pasuku, likusiu po sviesto imetus kelis vaisius beigi medaus gaunasi >> AAAAAFYGIENAS kokteilis suplaktas plaktuve.... >> Kita dalis surauginama ir gaunasi grietine (supa dupa tirsta kaip >> velnias...) >> Trecios likimas - sushaldoma mazuose po kokius gal .... 75 ml >> vienkartiniuose puodeliuose ir naudojama visokiems troskiniams, bulviu >> kosems etc.... >> >> tai va tiek tos grietineles... dar galima saldzios grietineles suri >> daryt, ale situom mumi neuzsiimam....o suris paprastai darosi: >> pakaitini, ispaudi citrina, dar pakaitini ir kai sukrenta ishkoshi per >> surmaishy. ir suslegt reik..... >> >> >> 2011.08.30 11:43, 0.5 B rašė: >>> kas iš grietinėlės gaminasi? >>> kai šviežia plakama, sviestas lyg ir? >>> o kai ji pradeda natūraliai rūgt - bene grietinė? :? >> > > -- > MaRiUS, > Kaunas