Tenka gaut karts nuo karto po kokius 5 l grietineles tai su ja elgiamasi taip: Truputi paraugiama, is tos suplakamas sviestas is pasuku, likusiu po sviesto imetus kelis vaisius beigi medaus gaunasi AAAAAFYGIENAS kokteilis suplaktas plaktuve.... Kita dalis surauginama ir gaunasi grietine (supa dupa tirsta kaip velnias...) Trecios likimas - sushaldoma mazuose po kokius gal .... 75 ml vienkartiniuose puodeliuose ir naudojama visokiems troskiniams, bulviu kosems etc.... tai va tiek tos grietineles... dar galima saldzios grietineles suri daryt, ale situom mumi neuzsiimam....o suris paprastai darosi: pakaitini, ispaudi citrina, dar pakaitini ir kai sukrenta ishkoshi per surmaishy. ir suslegt reik..... 2011.08.30 11:43, 0.5 B rašė: > kas iš grietinėlės gaminasi? > kai šviežia plakama, sviestas lyg ir? > o kai ji pradeda natūraliai rūgt - bene grietinė? :? -- MaRiUS, Kaunas