Tema: Re: grietinėlės tolesnis likimas
Autorius: MaRiUs
Data: 2011-08-30 22:25:24
Tenka gaut karts nuo karto po kokius 5 l grietineles tai su ja elgiamasi 
taip:

Truputi paraugiama, is tos suplakamas sviestas
is pasuku, likusiu po sviesto imetus kelis vaisius beigi medaus gaunasi 
AAAAAFYGIENAS kokteilis suplaktas plaktuve....
Kita dalis surauginama ir gaunasi grietine (supa dupa tirsta kaip 
velnias...)
Trecios likimas - sushaldoma mazuose po kokius gal .... 75 ml 
vienkartiniuose puodeliuose ir naudojama visokiems troskiniams, bulviu 
kosems etc....

tai va tiek tos grietineles... dar galima saldzios grietineles suri 
daryt, ale situom mumi neuzsiimam....o suris paprastai darosi: 
pakaitini, ispaudi citrina, dar pakaitini ir kai sukrenta ishkoshi per 
surmaishy. ir suslegt reik.....


2011.08.30 11:43, 0.5 B rašė:
> kas iš grietinėlės gaminasi?
> kai šviežia plakama, sviestas lyg ir?
> o kai ji pradeda natūraliai rūgt - bene grietinė?  :?

-- 
MaRiUS,
Kaunas