Jei jau taip, išbandytas receptukas, jau išbandė ir orkaitėj... Česnakinė duona 0,4-0,7kg svorio kepaliukui 325 ml vandens 3 v. š. aliejaus 1 a. š. tarkuoto/traiškyto česnako (aš dedu pusę-visą galvutę) 550 g duonos miltų (naudoju viso grūdo kvietinius arba rupius kvietinius, galima maišyt) 3 v. š. cukraus 2 a. š. druskos 20 g. tarkuoto parmezano sūrio (kaip supratau, čia parmezano sūriais vadinasi kieti sūriai, kaip gojus arba džiugas) 1 a. š. džiovinto baziliko 1 a. š. česnakų miltelių 3 v. š. kapotų šviežių česnakų laiškų 1 a. š. stambiai maltų juodųjų pipirų 2,5 a. š. sausų mielių. Česnako įdėjus daugiau, labai skaniai kvepia česnaku, ir skonio jaučiasi pakankamai... Labai skanu prie Čili ar kitų sriubų. lllll "amenox" wrote in message news:jg8e58$m3c$1@trimpas.omnitel.net... Heh, na kadangi užsakyta 2500 ir turbūt šiandien atvyks, gal kas galit pasidalinti kokiu laiko patikrintu receptų su tiksliom proporcijom? Norisi kad pirmas kartas gautųsi normaliai. :) Paskui jau žinoma paeksperimentuosiu daugiau.