taip - padėt išmaišyt, perjungt programas. Maniškėj ruginės duonos programos taip pat nėra "amenox" <amenox@gmail.com> wrote in message news:jj7v5s$eq3$1@trimpas.omnitel.net... > Ta prasme reik žaistis su tuo pamaišymu ir paskui perjunginėt programas? O > pilnai automatizuoto būdo nėra? Na tipo viską sumetei uždarei ir atidarei. > :) > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:jj7uq0$ef6$1@trimpas.omnitel.net... >> kiek kepėm, naudodavom taip, kaip pataria rusai. Viskas gaunasi. >> >> "amenox" <amenox@gmail.com> wrote in message >> news:jj7spv$cg6$1@trimpas.omnitel.net... >>> Na kad nekurt naujos temos. Visų pirmą dėkui visiems už receptus. Bet va >>> iškilo problema, 2500 modelis nepalaiko juodos duonos, nėra išvis tokio >>> programos punkto kaip kad 2501. Kažkas mane čia apgavo truputį, gal >>> netyčia. >>> :) Vien žo su kvietiniais miltais jau pasižaidžiau, viskas čiki gaunas, >>> norisi padaryti juodą. Su maišykle viskas aišku, užsakyt jokių problemų, >>> bet >>> kokią naudot programą? Radau rusų forumuos visokių gudrių dalykų su >>> raugu, >>> bet ten truputį keistai atrodo su maišymu, kuomet reikia šiam devaisui >>> padėt >>> maišyt, paskui nutraukinėt programą (arba numaut maišyklę) ir perjunkti į >>> kepimą. Gal kas turit 2500 ir atrado kokį gudrų ir paprastą būdą kaip >>> pakept >>> juodą duonytę pasinaudojant esamomis programomis? :) Rusai teigia kad >>> juodai >>> duonai blogai du maišymai, kas iš principo beveik visuose programose yr. >>> >>> P.S. Beje, atsisiunčiau manualą RU kalba ir tik vėliau pastebėjau kad >>> skiriasi programos EN ir RU variantuose, škias rusų rinkai gaminamas >>> kažkoks >>> modernizuotas 2500, ten programų mažiau. Būkit atsargūs su proporcijom. >>> :) >>> >>> "lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message >>> news:ji2a06$dvh$1@trimpas.omnitel.net... >>>> www.delona.lt - šita čia, žinau jau :) >>>> P.S. Jei kam reikia Vilniuje galiu natūraliu ruginiu raugu pasidalint >>>> (vanduo + miltai, jokio cukraus, mielių ar pan.). >>>> >>>> lllll >>>> >>>> "mykolas" wrote in message news:ji0mlh$8jp$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> On 2/2/2012 10:44 AM, lllll wrote: >>>>> Mano knygutės receptūroj nurodyta, kad tik ciabatos tešlą užminkyt >>>>> galima, o pabaigt kept liepia orkaitėj.... >>>>> >>>>> lllll >>>>> >>>>> "499" wrote in message news:jgc9t3$q4$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> O ciabata eina iskept sitoje pragaro masinoje? >>>>> >>>>> >>>>> "amenox" wrote in message news:jg8e58$m3c$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> Heh, na kadangi užsakyta 2500 ir turbūt šiandien atvyks, gal kas galit >>>>> pasidalinti kokiu laiko patikrintu receptų su tiksliom proporcijom? >>>>> Norisi >>>>> kad pirmas kartas gautųsi normaliai. :) Paskui jau žinoma >>>>> paeksperimentuosiu >>>>> daugiau. >>>> pries metus pirkau zmonai kaledoms electrolux duonkepe, nors raso, kad >>>> geriausia yra panasonic. >>>> zmona kepti patingi, tai daugiausiai as zaidziau. vln yra tokia >>>> parduotuve tai ten kepimui produktu, seklu borodino duonai (kardamono >>>> atrodo) yra ir saip jau raugo sauso gali pasirinkti. >>>> Pries holiday inn viesbuti, atrodo lvovo g pradzioje... >>>