Riekiu storis, manau, pagal skoni. As pjausciau kokiu 5mm storio, kepiau orkaiteje, ant groteliu - 12-15 minuciu, na matosi, kai jau pavirsius pradeda svliti. Pries tai palaikiau su druska, cesnaku, ciobreliu ir aliejum apterliotus koki pusvalandi (sako, kaip kartumas ar kazkas is ju iseina). Beje, kad nelabai skanu - cia mano subjektyvi nuomone, kiti valgytojai cepsejo ir gyre. "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:k2c53d$vun$1@trimpas.omnitel.net... >o ar storom riekėm pjaustot? Ir kiek laiko grilinat? > > "Resolut" <rustisTRINTI@gmail.com> wrote in message > news:k2c1hd$rgq$1@trimpas.omnitel.net... >> Man visai nieko . Zmona recepta atrado- pamirkyt aliejuje su cesnakais ir >> druska. .Tik neilgai mirkyt, bo gerai igeria. > >