man tai jų skonis neblogas, nors jis labai lengvas ir visuose prieskoniuose bei marinatuose visai prapuola. Man atrodo, kad jie naudojami daugiau masei, o ne skoniui. Man asmeniškai nepatinka jų konsistencija, kad jie taip greitai sutyžta. Kai darau kokį ratatuji, baklažanus dedu pačius paskutinius, kad tik būtų šilti "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message news:k2c5c2$i6$1@trimpas.omnitel.net... > Riekiu storis, manau, pagal skoni. As pjausciau kokiu 5mm storio, kepiau orkaiteje, ant groteliu - 12-15 minuciu, na > matosi, kai jau pavirsius pradeda svliti. Pries tai palaikiau su druska, cesnaku, ciobreliu ir aliejum apterliotus > koki pusvalandi (sako, kaip kartumas ar kazkas is ju iseina). Beje, kad nelabai skanu - cia mano subjektyvi nuomone, > kiti valgytojai cepsejo ir gyre.