Kepiau, tik pyliau truputį daugiau aliejaus, vartyti vistiek reikėjo. "ALORA" parašė naujienų news:k2k7nl$kn5$1@trimpas.omnitel.net... čia gal ir įdomu (man atrodo, kažkoks siauraakių patiekalas yra taip paruoštos įvairios daržovės?). Bet juos reikia turbūt ne kepti, o aliejuje virti? "F20.0" <F20.0@kazkas.lt> wrote in message news:k2ipuj$jk1$1@trimpas.omnitel.net... > Man labai skanu traškūs baklažanai su saldžiarūgščiu padažu, kaip būdavo > Kauno Gan Bei. > Baklažanai supjaustomi kąsnio dydžio gabaliukais, pamirkomi plaktuose > baltymuose ir krakmole ir iškepami, nuvarvinami riebalai. Ir valgoma su > padažu (čia jau gal kas kokį receptą išduos, nes namuose man nesigavo toks > kokio norėčiau) >