Tema: Re: o ką darot su baklažanais?
Autorius: Kauno Budulis
Data: 2012-09-07 22:27:20
dydis px.
didelius skersai ant dvieju iesmu mauk.
bo nukris kitaip

"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
news:k2dgts$g8i$1@trimpas.omnitel.net...
> kokis šašlykas vokietijoje, šašlo tik Lietuvoj pakapojam. Vokietijoje 
> normalios mėsos nėra, iš visko kažkokia dešra išeina :)
> bet baklažaną ant iešmo reiks pamėgint iškept (anglys, aišku, netikros). 
> Kokio dydžio baklažanai?
>
> "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message 
> news:k2d8du$91d$1@trimpas.omnitel.net...
>> :)
>> skonio sprogimo isgaut nepavyko sakai :)
>> Saslykus kepi kada ant zariju is normaliu malku, ar ant "valdisku" angliu 
>> ?
>> Jei malkomis, tai kol dega - baklazana be jokiu vijebonu ant iesmo ir ant 
>> UGNIES
>> kepi kol paangleja isore. Praverus - valgomas vidus. Bent jau man - 
>> ypatingai skanu.
>>
>> Jei daug baklazanu, tai dar reikia ir paprikos. Sukept ant ugnies 
>> (paprikas silpniau).
>> pomidorai, svogunas, kalendros lapeliai, petrazoles, cesnakas.
>> Viska susmulkint peiliu, sumaisyt. Afygienna su kepsniukais,
>> desrelem, prie saslyko.
>
>