dydis px. didelius skersai ant dvieju iesmu mauk. bo nukris kitaip "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:k2dgts$g8i$1@trimpas.omnitel.net... > kokis šašlykas vokietijoje, šašlo tik Lietuvoj pakapojam. Vokietijoje > normalios mėsos nėra, iš visko kažkokia dešra išeina :) > bet baklažaną ant iešmo reiks pamėgint iškept (anglys, aišku, netikros). > Kokio dydžio baklažanai? > > "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message > news:k2d8du$91d$1@trimpas.omnitel.net... >> :) >> skonio sprogimo isgaut nepavyko sakai :) >> Saslykus kepi kada ant zariju is normaliu malku, ar ant "valdisku" angliu >> ? >> Jei malkomis, tai kol dega - baklazana be jokiu vijebonu ant iesmo ir ant >> UGNIES >> kepi kol paangleja isore. Praverus - valgomas vidus. Bent jau man - >> ypatingai skanu. >> >> Jei daug baklazanu, tai dar reikia ir paprikos. Sukept ant ugnies >> (paprikas silpniau). >> pomidorai, svogunas, kalendros lapeliai, petrazoles, cesnakas. >> Viska susmulkint peiliu, sumaisyt. Afygienna su kepsniukais, >> desrelem, prie saslyko. > >