На вкус и цвет приятелей нет :) Musiet tau ir grybukai ne prie sirdies, na tie slidus? "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:k2cg6d$e8i$1@trimpas.omnitel.net... > nu bet būtent tada jie ir sutyžta. kaip koks slemokas su druska :) > > "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:k2cafu$729$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2012.09.07 11:00, ALORA wrote: >>> man tai jų skonis neblogas, nors jis labai lengvas ir visuose >>> prieskoniuose bei marinatuose visai prapuola. Man atrodo, kad jie >>> naudojami daugiau masei, o ne skoniui. Man asmeniškai nepatinka jų >>> konsistencija, kad jie taip greitai sutyžta. Kai darau kokį ratatuji, >>> baklažanus dedu pačius paskutinius, kad tik būtų šilti >> >> Tai beveik visur rašo, kad baklažanus reikia gerokai pasūdyt ir palaikyt, >> kad druska ištrauktų sulčių perteklių. Tik tada nuplovus druską ir >> nusausinus dėt virt/kept/troškint. >>