Man labai skanu traškūs baklažanai su saldžiarūgščiu padažu, kaip būdavo Kauno Gan Bei. Baklažanai supjaustomi kąsnio dydžio gabaliukais, pamirkomi plaktuose baltymuose ir krakmole ir iškepami, nuvarvinami riebalai. Ir valgoma su padažu (čia jau gal kas kokį receptą išduos, nes namuose man nesigavo toks kokio norėčiau) "ALORA" parašė naujienų news:k2bvj5$p8s$1@trimpas.omnitel.net... nu čia juokingai pasakei ;) Aš gi ne ūkinykė ir baklažanai mano pirktiniai. ta prasme, būtų, jeigu aš jų nusipirkčiau. bet pasiskaičius pasiūlymus atrodo, kad aš jų nepirksiu. Baklažanas - toks savotiškas daigtas, jis turi kažką tokio, bet kad ir ką iš jo daryčiau, kažkokio skonio sprogimo išgauti nepavyko. Apskritai, jį būtina termiškai apdoroti, ar galima griaužti žalią? ta prasme, violetinį... Šildomas jis sutyžta :( "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:k2aj6e$q6m$1@trimpas.omnitel.net... > konCervuot ziemai ? > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:k27jc1$vtd$1@trimpas.omnitel.net... >> Na, išskyrus 'ikra zamorskaja-baklažannaja' :) >