tai apie ką ir kalbam :) Aš jų praktiškai visai termiškai nedoroju. Supjaustau didesniais kubeliais, pamarinuoju ir sumaišau su šiltomis daržovėmis. nes sutyžti jie sutyžta labai greitai "Resolut" <rustisTRINTI@gmail.com> wrote in message news:k2kacj$o0e$1@trimpas.omnitel.net... > Nu kad nesutyzta, nereikia perkept. > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:k2cg6d$e8i$1@trimpas.omnitel.net... >> nu bet būtent tada jie ir sutyžta. kaip koks slemokas su druska :) >> >> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:k2cafu$729$1@trimpas.omnitel.net... >>> On 2012.09.07 11:00, ALORA wrote: >>>> man tai jų skonis neblogas, nors jis labai lengvas ir visuose >>>> prieskoniuose bei marinatuose visai prapuola. Man atrodo, kad jie >>>> naudojami daugiau masei, o ne skoniui. Man asmeniškai nepatinka jų >>>> konsistencija, kad jie taip greitai sutyžta. Kai darau kokį ratatuji, >>>> baklažanus dedu pačius paskutinius, kad tik būtų šilti >>> >>> Tai beveik visur rašo, kad baklažanus reikia gerokai pasūdyt ir palaikyt, kad druska ištrauktų sulčių perteklių. Tik >>> tada nuplovus druską ir nusausinus dėt virt/kept/troškint. >>> >