kokis šašlykas vokietijoje, šašlo tik Lietuvoj pakapojam. Vokietijoje normalios mėsos nėra, iš visko kažkokia dešra išeina :) bet baklažaną ant iešmo reiks pamėgint iškept (anglys, aišku, netikros). Kokio dydžio baklažanai? "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message news:k2d8du$91d$1@trimpas.omnitel.net... > :) > skonio sprogimo isgaut nepavyko sakai :) > Saslykus kepi kada ant zariju is normaliu malku, ar ant "valdisku" angliu ? > Jei malkomis, tai kol dega - baklazana be jokiu vijebonu ant iesmo ir ant UGNIES > kepi kol paangleja isore. Praverus - valgomas vidus. Bent jau man - ypatingai skanu. > > Jei daug baklazanu, tai dar reikia ir paprikos. Sukept ant ugnies (paprikas silpniau). > pomidorai, svogunas, kalendros lapeliai, petrazoles, cesnakas. > Viska susmulkint peiliu, sumaisyt. Afygienna su kepsniukais, > desrelem, prie saslyko.