o kuo ji ypatinga? Ta prasme, kas jai būdinga? Karstelėjęs skonis, ar pan.? Šiaip ąžuolo medienoj daug visokių veikliųjų medžiagų, kurias būtent ištraukia alkoholis. Vyne alkoholio mažai ir kitų medžiagų daug, tad medžiagų mainai vyksta pakankamai silpnai. O užpylus ant ąžuolo degtienės - tai jau kaip ir tinktūra gaunasi. Gal kas atrado, kad išgėręs kibirą degtinės vienu mauku gausi mirtiną tų medžiagų dozę? :)Bet gal Lietuvoj dar taip nėra "Povilas" wrote in message news:kiq3ql$prv$1@trimpas.omnitel.net... Buvau gaves Kaledoms buteliuka Vilniaus degtines gamintos degtines,kuri 10 metu islaikyta azuolo statinese - liuks dalykas! Kiek einu per parduotuves,klausineju konsultantu ir xren - niekas nera net girdejes.Blogiausia,kad ir internete net nerandu jos abrozdelio,nors anksciau tikrai buvau rades.