Ka as pastebejau is savo neilgos praktikos,kad pabuves statineje,jis nors ir gretai igavo fantastine spalva,bet atsirado kazkoks aitrumas,kuris kanda liezuvi.Opries tai produktas turejo puiku aromata ir buvo "minkstutis". O del statine,tai gamintjas man patare nelaikyti ilgau kaip pusmeti,jei statine naudojama pirma karta.Tiesa,statine yra isdegta is vidaus,tai gal nuo to yra tas astrumas?! "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:kit5m6$di0$1@trimpas.omnitel.net... > Nieko bendro as su gamintojais neturiu, paprasciausiai naudoju tas > statines nemazai metu. Kokie tie mano patarimai priestaringi? Nelabai ir > dalinau as tuos patarimus. Kad nereikia specialiai paruosti ir abdirbti? > Na jei mirkymas vandenyje yra spec apdirbimas tada jo. > Paprasciausiai norejau pamineti, kad azuolinese statinese laikomas > alkoholis po metu, dvieju, dar nera tinkamas gerti. > > 2013.03.26 20:55, Povilas rašė: >> Norejau pasiteirauti is kur tokios zinios apie azuolines statines : ar >> esi artimas kazkuriam tai is gamintoju ar tai yra profesionalios zinios? >> Kai domejausi kas LT gamina kokybiskas statines, tai teradau tik 2 >> gamintojus .O kai pasiklausinejau pas kitus vartotojus,tai teliko tik >> vienas.Ir stai po keliu pokalbiu-pasitarimu su juo,isgirdau visai >> kitokius patarimus del statiniu apdirbimo ir naudojimo,nei tie,kuriuos >> cia pateikei Tamsta.Stai ka ir norejau suzinot,nes ruosiuosi pradet >> kolekcionuoti gerimus stainaitese. >> >> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >> news:kisj35$srf$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nelabai supratau, kas cia noreta pasakyt >>> >>> 2013.03.26 17:32, Povilas rašė: >>>> Tamsta esi katro is dvieju Lietuvos backu gamintoju atstovas,kad tokius >>>> grieztus teiginius meti i eteri : marijampolinio ar is Anglininku,o gal >>>> yra dar kazkas kas gaminti moka? >>>> >>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >>>> news:kis2ep$a10$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> spiritinio skyscio laikymas azuolinej backoj turi buti minimum 2.5-3 >>>>> metai, 3 metai jei tai nauja backa ir niekaip jos ten specialiai ruost >>>>> nereikia. paankstinus ir skonis ir poveikis sveikatai ner labai geri, >>>>> svelniai tariant. pagreitint galima su centrifuga, bet ja visu pirma >>>>> reikia turet. >>>>> >>>>> o tu, kam karstelejes skonis is azuolo yra normalu siulau maziau >>>>> klausyt ir pasiskaityt apie situos dalykus normaliuose saltiniuose. >>>>> >>>>> 2013.03.26 13:38, shimtas kinieciu rašė: >>>>>> o jeigu dar vodke ish vinogiu.. ;) >>>>>> >>>>>> "ALORA" wrote in message news:kis148$85t$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> >>>>>> tai koks gi ten tas skonis? Karstelėjęs iš ąžuolo - normalu. Bet >>>>>> va, jei >>>>>> vodkė laikoma statinėj, kurioje prieš tai laikytas vynas, turėtų būt >>>>>> visai >>>>>> interepiasnas skonis >>>>>> >>>>>> "Sail" wrote in message news:kirvgs$685$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> >>>>>> O tu palaikyk gera namine azuolinej backoj, ir pamatysi, kas per >>>>>> transformacija. Tik backa pries tai paruost reikia, arba nuo vyno >>>>>> turi but. >>>>>> >>>>>> Tiesa, dabar po metu laikymo atsirado kazkoks karstelejes skonis, bet >>>>>> gal >>>>>> cia tik etapas, ziuresiu, kas toliau desis. >>>>>> >>>>>> Tik sunku patiket, kad vilniaus degtine 10 metu kazka backose laikyt >>>>>> gali. >>>>>> Cia gi jau gera viski padaryt galima. >>>> >>