Nelabai supratau, kas cia noreta pasakyt 2013.03.26 17:32, Povilas rašė: > Tamsta esi katro is dvieju Lietuvos backu gamintoju atstovas,kad tokius > grieztus teiginius meti i eteri : marijampolinio ar is Anglininku,o gal > yra dar kazkas kas gaminti moka? > > "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message > news:kis2ep$a10$1@trimpas.omnitel.net... >> spiritinio skyscio laikymas azuolinej backoj turi buti minimum 2.5-3 >> metai, 3 metai jei tai nauja backa ir niekaip jos ten specialiai ruost >> nereikia. paankstinus ir skonis ir poveikis sveikatai ner labai geri, >> svelniai tariant. pagreitint galima su centrifuga, bet ja visu pirma >> reikia turet. >> >> o tu, kam karstelejes skonis is azuolo yra normalu siulau maziau >> klausyt ir pasiskaityt apie situos dalykus normaliuose saltiniuose. >> >> 2013.03.26 13:38, shimtas kinieciu rašė: >>> o jeigu dar vodke ish vinogiu.. ;) >>> >>> "ALORA" wrote in message news:kis148$85t$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> tai koks gi ten tas skonis? Karstelėjęs iš ąžuolo - normalu. Bet va, jei >>> vodkė laikoma statinėj, kurioje prieš tai laikytas vynas, turėtų būt >>> visai >>> interepiasnas skonis >>> >>> "Sail" wrote in message news:kirvgs$685$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> O tu palaikyk gera namine azuolinej backoj, ir pamatysi, kas per >>> transformacija. Tik backa pries tai paruost reikia, arba nuo vyno >>> turi but. >>> >>> Tiesa, dabar po metu laikymo atsirado kazkoks karstelejes skonis, bet >>> gal >>> cia tik etapas, ziuresiu, kas toliau desis. >>> >>> Tik sunku patiket, kad vilniaus degtine 10 metu kazka backose laikyt >>> gali. >>> Cia gi jau gera viski padaryt galima. >