Galim, kodel gi ne. Visa iranga voliojasi, bet tinginys kamuoja. Nenoriu chalturint, jei daryt, tai tvarkingai. O tvarkingai daryt tai yra ka veikti. "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message news:kisfbq$pdp$1@trimpas.omnitel.net... > > "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message > news:kis28m$9pp$1@trimpas.omnitel.net... >> Kada nors padarysiu tą eksperimentą full scale, tiek iš grūdų, tiek iš >> vynuogių. Kai rankos prieis. > > Kai bandys rankos eis link to,tai gal padarykime strielke? > >> >> O skonis samagono ir kvapas tiesiog virsta į viskio skonį ir kvapą. Va >> toks ir pokytis. > > Kiek laikei,kai tikrai pradingo aitrumas ir palko tik minkstas ir > subalansuotas aromatas?Kokios talpos statinese laikei, ar esi > pastebeje,kad skirtingos talpos statines skirtingai veikia ta pati turini? > >> >> Jei būtų vynuogių distiliatas, tai kaip kinieciai minėjo - artėtume link >> konjako. Tik kad statinė lietuviško ąžuolo, ir vynuogės ne šiltų kraštų. > > Nezinau is kokio azuolo man padare statines, bet po 4 men, vienos is ju > turinys jau igauna vaniles kvapa ir kazkoki tai ypatingai svelnu aromata > ir dieviska spalva! >