Norejau pasiteirauti is kur tokios zinios apie azuolines statines : ar esi artimas kazkuriam tai is gamintoju ar tai yra profesionalios zinios? Kai domejausi kas LT gamina kokybiskas statines, tai teradau tik 2 gamintojus .O kai pasiklausinejau pas kitus vartotojus,tai teliko tik vienas.Ir stai po keliu pokalbiu-pasitarimu su juo,isgirdau visai kitokius patarimus del statiniu apdirbimo ir naudojimo,nei tie,kuriuos cia pateikei Tamsta.Stai ka ir norejau suzinot,nes ruosiuosi pradet kolekcionuoti gerimus stainaitese. "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:kisj35$srf$1@trimpas.omnitel.net... > Nelabai supratau, kas cia noreta pasakyt > > 2013.03.26 17:32, Povilas rašė: >> Tamsta esi katro is dvieju Lietuvos backu gamintoju atstovas,kad tokius >> grieztus teiginius meti i eteri : marijampolinio ar is Anglininku,o gal >> yra dar kazkas kas gaminti moka? >> >> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >> news:kis2ep$a10$1@trimpas.omnitel.net... >>> spiritinio skyscio laikymas azuolinej backoj turi buti minimum 2.5-3 >>> metai, 3 metai jei tai nauja backa ir niekaip jos ten specialiai ruost >>> nereikia. paankstinus ir skonis ir poveikis sveikatai ner labai geri, >>> svelniai tariant. pagreitint galima su centrifuga, bet ja visu pirma >>> reikia turet. >>> >>> o tu, kam karstelejes skonis is azuolo yra normalu siulau maziau >>> klausyt ir pasiskaityt apie situos dalykus normaliuose saltiniuose. >>> >>> 2013.03.26 13:38, shimtas kinieciu rašė: >>>> o jeigu dar vodke ish vinogiu.. ;) >>>> >>>> "ALORA" wrote in message news:kis148$85t$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> tai koks gi ten tas skonis? Karstelėjęs iš ąžuolo - normalu. Bet va, >>>> jei >>>> vodkė laikoma statinėj, kurioje prieš tai laikytas vynas, turėtų būt >>>> visai >>>> interepiasnas skonis >>>> >>>> "Sail" wrote in message news:kirvgs$685$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> O tu palaikyk gera namine azuolinej backoj, ir pamatysi, kas per >>>> transformacija. Tik backa pries tai paruost reikia, arba nuo vyno >>>> turi but. >>>> >>>> Tiesa, dabar po metu laikymo atsirado kazkoks karstelejes skonis, bet >>>> gal >>>> cia tik etapas, ziuresiu, kas toliau desis. >>>> >>>> Tik sunku patiket, kad vilniaus degtine 10 metu kazka backose laikyt >>>> gali. >>>> Cia gi jau gera viski padaryt galima. >>