Na,tai atsidaryk prie progos :) "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message news:kj0ojf$63u$1@trimpas.omnitel.net... > Tikras, tik retai atsidarau. > > "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message > news:kiv914$98c$1@trimpas.omnitel.net... >> Pastas tikras? >> >> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message >> news:kiu669$371$1@trimpas.omnitel.net... >>> Galim, kodel gi ne. >>> >>> Visa iranga voliojasi, bet tinginys kamuoja. >>> Nenoriu chalturint, jei daryt, tai tvarkingai. O tvarkingai daryt tai >>> yra ka veikti. >>> >>> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >>> news:kisfbq$pdp$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message >>>> news:kis28m$9pp$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Kada nors padarysiu tą eksperimentą full scale, tiek iš grūdų, tiek iš >>>>> vynuogių. Kai rankos prieis. >>>> >>>> Kai bandys rankos eis link to,tai gal padarykime strielke? >>>> >>>>> >>>>> O skonis samagono ir kvapas tiesiog virsta į viskio skonį ir kvapą. Va >>>>> toks ir pokytis. >>>> >>>> Kiek laikei,kai tikrai pradingo aitrumas ir palko tik minkstas ir >>>> subalansuotas aromatas?Kokios talpos statinese laikei, ar esi >>>> pastebeje,kad skirtingos talpos statines skirtingai veikia ta pati >>>> turini? >>>> >>>>> >>>>> Jei būtų vynuogių distiliatas, tai kaip kinieciai minėjo - artėtume >>>>> link konjako. Tik kad statinė lietuviško ąžuolo, ir vynuogės ne šiltų >>>>> kraštų. >>>> >>>> Nezinau is kokio azuolo man padare statines, bet po 4 men, vienos is ju >>>> turinys jau igauna vaniles kvapa ir kazkoki tai ypatingai svelnu >>>> aromata ir dieviska spalva! >>>> >>> >>> >> > >