Pastas tikras? "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message news:kiu669$371$1@trimpas.omnitel.net... > Galim, kodel gi ne. > > Visa iranga voliojasi, bet tinginys kamuoja. > Nenoriu chalturint, jei daryt, tai tvarkingai. O tvarkingai daryt tai yra > ka veikti. > > "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message > news:kisfbq$pdp$1@trimpas.omnitel.net... >> >> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message >> news:kis28m$9pp$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kada nors padarysiu tą eksperimentą full scale, tiek iš grūdų, tiek iš >>> vynuogių. Kai rankos prieis. >> >> Kai bandys rankos eis link to,tai gal padarykime strielke? >> >>> >>> O skonis samagono ir kvapas tiesiog virsta į viskio skonį ir kvapą. Va >>> toks ir pokytis. >> >> Kiek laikei,kai tikrai pradingo aitrumas ir palko tik minkstas ir >> subalansuotas aromatas?Kokios talpos statinese laikei, ar esi >> pastebeje,kad skirtingos talpos statines skirtingai veikia ta pati >> turini? >> >>> >>> Jei būtų vynuogių distiliatas, tai kaip kinieciai minėjo - artėtume link >>> konjako. Tik kad statinė lietuviško ąžuolo, ir vynuogės ne šiltų kraštų. >> >> Nezinau is kokio azuolo man padare statines, bet po 4 men, vienos is ju >> turinys jau igauna vaniles kvapa ir kazkoki tai ypatingai svelnu aromata >> ir dieviska spalva! >> > >