Tikras, tik retai atsidarau. "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message news:kiv914$98c$1@trimpas.omnitel.net... > Pastas tikras? > > "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message > news:kiu669$371$1@trimpas.omnitel.net... >> Galim, kodel gi ne. >> >> Visa iranga voliojasi, bet tinginys kamuoja. >> Nenoriu chalturint, jei daryt, tai tvarkingai. O tvarkingai daryt tai yra >> ka veikti. >> >> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >> news:kisfbq$pdp$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message >>> news:kis28m$9pp$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kada nors padarysiu tą eksperimentą full scale, tiek iš grūdų, tiek iš >>>> vynuogių. Kai rankos prieis. >>> >>> Kai bandys rankos eis link to,tai gal padarykime strielke? >>> >>>> >>>> O skonis samagono ir kvapas tiesiog virsta į viskio skonį ir kvapą. Va >>>> toks ir pokytis. >>> >>> Kiek laikei,kai tikrai pradingo aitrumas ir palko tik minkstas ir >>> subalansuotas aromatas?Kokios talpos statinese laikei, ar esi >>> pastebeje,kad skirtingos talpos statines skirtingai veikia ta pati >>> turini? >>> >>>> >>>> Jei būtų vynuogių distiliatas, tai kaip kinieciai minėjo - artėtume >>>> link konjako. Tik kad statinė lietuviško ąžuolo, ir vynuogės ne šiltų >>>> kraštų. >>> >>> Nezinau is kokio azuolo man padare statines, bet po 4 men, vienos is ju >>> turinys jau igauna vaniles kvapa ir kazkoki tai ypatingai svelnu aromata >>> ir dieviska spalva! >>> >> >> >