nesakyk, jei lauke koks -15, tai paziureciau kaip tu ten keptum, kai chebra sedi siltai viduje ir baliavoja, o tu ten trepsi lauke bent 20min pries saslykines (o dar kol saslaykine atsinesi, kol malkas pasiruosi, kol uzkuri) .. Kepiau lauke spalio pabaigoje, kai buvo gal tik -5 ar panasiai, bet ir tai nieko gero, rankos sala, tamsu net ir prie lempeles, nesimato normaliai iskepe ar ne. Bet tuo paciu nesiulau kepti ir zidinyje. Manau, galima sugalvoti tai paciai skaniu mesiniu patiekalu iskeptu ir keptuveje, ir orkaiteje. "Velnias" <velnias@pragaras.lt> wrote in message news:m5hi9e$c0g$1@trimpas.omnitel.net... > Žinau bent porą žmonių, kurie taip daro, bet man tai čia porno visišku > atsiduoda. Ant kiek tos mėsos reikia norėti, kad tokiom nesamonėm > užsiimti, juolab kad sėkmingai ir dar smagiau galima tai atlikti ir lauke. > > > > "krivis" wrote in message news:m5hc4s$6be$1@trimpas.omnitel.net... > > Ar įmanoma šiuolaikiniame židinyje išsikepti šašlyką? Dabar renkuosi > židinį > ir smalsu patapo ar tai jau senovinis išmislas ir dabar taip niekas > nebedaro.