kepu pastoviai kai tik uzsinori mesos, visiskai pox ir prie -15 nematau nieko blogo pabut lauke tas 20min. "skaitytojas" <arunasz@trintizebra.lt> wrote in message news:m5hjra$dce$1@trimpas.omnitel.net... > nesakyk, jei lauke koks -15, tai paziureciau kaip tu ten keptum, kai chebra > sedi siltai viduje ir baliavoja, o tu ten trepsi lauke bent 20min pries > saslykines (o dar kol saslaykine atsinesi, kol malkas pasiruosi, kol uzkuri) > . Kepiau lauke spalio pabaigoje, kai buvo gal tik -5 ar panasiai, bet ir tai > nieko gero, rankos sala, tamsu net ir prie lempeles, nesimato normaliai > iskepe ar ne. Bet tuo paciu nesiulau kepti ir zidinyje. Manau, galima > sugalvoti tai paciai skaniu mesiniu patiekalu iskeptu ir keptuveje, ir > orkaiteje. > > > "Velnias" <velnias@pragaras.lt> wrote in message > news:m5hi9e$c0g$1@trimpas.omnitel.net... >> Žinau bent porą žmonių, kurie taip daro, bet man tai čia porno visišku >> atsiduoda. Ant kiek tos mėsos reikia norėti, kad tokiom nesamonėm >> užsiimti, juolab kad sėkmingai ir dar smagiau galima tai atlikti ir lauke. >> >> >> >> "krivis" wrote in message news:m5hc4s$6be$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Ar įmanoma šiuolaikiniame židinyje išsikepti šašlyką? Dabar renkuosi >> židinį >> ir smalsu patapo ar tai jau senovinis išmislas ir dabar taip niekas >> nebedaro. > >