Tema: Re: Šašlykai židinyje
Autorius: 911
Data: 2014-12-01 15:28:34
kepu pastoviai kai tik uzsinori mesos, visiskai pox ir prie -15
nematau nieko blogo pabut lauke tas 20min.

"skaitytojas" <arunasz@trintizebra.lt> wrote in message news:m5hjra$dce$1@trimpas.omnitel.net...
> nesakyk, jei lauke koks -15, tai paziureciau kaip tu ten keptum, kai chebra 
> sedi siltai viduje ir baliavoja, o tu ten trepsi lauke bent 20min pries 
> saslykines (o dar kol saslaykine atsinesi, kol malkas pasiruosi, kol uzkuri) 
> . Kepiau lauke spalio pabaigoje, kai buvo gal tik -5 ar panasiai, bet ir tai 
> nieko gero, rankos sala, tamsu net ir prie lempeles, nesimato normaliai 
> iskepe ar ne. Bet tuo paciu nesiulau kepti ir zidinyje. Manau, galima 
> sugalvoti tai paciai skaniu mesiniu patiekalu iskeptu ir keptuveje, ir 
> orkaiteje.
> 
> 
> "Velnias" <velnias@pragaras.lt> wrote in message 
> news:m5hi9e$c0g$1@trimpas.omnitel.net...
>> Žinau bent porą žmonių, kurie taip daro, bet man tai čia porno visišku 
>> atsiduoda. Ant kiek tos mėsos reikia norėti, kad tokiom nesamonėm 
>> užsiimti, juolab kad sėkmingai ir dar smagiau galima tai atlikti ir lauke.
>>
>>
>>
>> "krivis"  wrote in message news:m5hc4s$6be$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Ar įmanoma šiuolaikiniame židinyje išsikepti šašlyką? Dabar renkuosi 
>> židinį
>> ir smalsu patapo ar tai jau senovinis išmislas ir dabar taip niekas
>> nebedaro. 
> 
>