Tema: Re: Šašlykai židinyje
Autorius: tranzoo
Data: 2014-12-08 10:40:29
cia tas, kur sapropeli atrado
http://kauno.diena.lt/naujienos/mokslas-ir-it/sapropelis-suzlugdys-medicina-ir-chemijos-pramone-290111

"Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message 
news:m63mnn$961$1@trimpas.omnitel.net...
> Issilavinimo spragos - kazkaip buvau prashokes shita personaza.
>
> "tranzoo"  wrote in message news:m63mgv$90c$1@trimpas.omnitel.net...
>
> nutai sakas gi...
>
> "Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message
> news:m62crl$rvm$1@trimpas.omnitel.net...
>> Juokingas kazkoks...
>>
>> "For example John Smith"  wrote in message 
>> news:m62cab$ro9$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Mokslinis traktatas apie lietuvių nemokėjimą kepti „šašlykų“ arba skanūs
>> kepsniai ant aksties
>> http://www.meniu.lt/naujiena/mokslinis-traktatas-apie-lietuviu-nemokejima-kepti-saslyku-arba-skanus-kepsniai-ant-aksties
>>
>> 2014-12-01 17:00, Bronco rašė:
>>> On 2014-12-01 15:45, bzik wrote:
>>>> gamyba ant anglių yra šimtmečių senumo būdas, kurį šiais laikais 
>>>> pakeitė
>>>> priemonės, kurių nebuvo galimybės naudot anksčiau. T.y. analogija kam
>>>> skalbti skalbimo mašina, jei labai gerai braukyklė prie upelio
>>>> Nežinau kas nutiko, kad eilinis keptas mėsgalis, dažnai gausiai
>>>> užpilamas klaikiais kečupais, tapo tokiu populiariu. Suprantu tai kaip
>>>> laisvalaikio gamtoje gamybos būdą, kai nėra kitų galimybių šilto maisto
>>>> pavalgyt. Per sezoną kelis kart šašlykinę pakuriu, bet tik todėl, kad
>>>> publikai to reikia.
>>>
>>>
>>> Visa tai apibūdinama vienu žodžiu - tradicija. O tradicijos egzistuoja
>>> ilgai. Kartais net technologijų kaita joms greitos įtakos neturi.
>>>
>>