cia tas, kur sapropeli atrado http://kauno.diena.lt/naujienos/mokslas-ir-it/sapropelis-suzlugdys-medicina-ir-chemijos-pramone-290111 "Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message news:m63mnn$961$1@trimpas.omnitel.net... > Issilavinimo spragos - kazkaip buvau prashokes shita personaza. > > "tranzoo" wrote in message news:m63mgv$90c$1@trimpas.omnitel.net... > > nutai sakas gi... > > "Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message > news:m62crl$rvm$1@trimpas.omnitel.net... >> Juokingas kazkoks... >> >> "For example John Smith" wrote in message >> news:m62cab$ro9$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Mokslinis traktatas apie lietuvių nemokėjimą kepti „šašlykų“ arba skanūs >> kepsniai ant aksties >> http://www.meniu.lt/naujiena/mokslinis-traktatas-apie-lietuviu-nemokejima-kepti-saslyku-arba-skanus-kepsniai-ant-aksties >> >> 2014-12-01 17:00, Bronco rašė: >>> On 2014-12-01 15:45, bzik wrote: >>>> gamyba ant anglių yra šimtmečių senumo būdas, kurį šiais laikais >>>> pakeitė >>>> priemonės, kurių nebuvo galimybės naudot anksčiau. T.y. analogija kam >>>> skalbti skalbimo mašina, jei labai gerai braukyklė prie upelio >>>> Nežinau kas nutiko, kad eilinis keptas mėsgalis, dažnai gausiai >>>> užpilamas klaikiais kečupais, tapo tokiu populiariu. Suprantu tai kaip >>>> laisvalaikio gamtoje gamybos būdą, kai nėra kitų galimybių šilto maisto >>>> pavalgyt. Per sezoną kelis kart šašlykinę pakuriu, bet tik todėl, kad >>>> publikai to reikia. >>> >>> >>> Visa tai apibūdinama vienu žodžiu - tradicija. O tradicijos egzistuoja >>> ilgai. Kartais net technologijų kaita joms greitos įtakos neturi. >>> >>