Visi receptai - skonio reikalas. Vasarą kepsniai ir saslai yra megstamiausi patiekalai. Per desimtmeti bandziau visokiu receptu, sunku pasakyti, ko nebandziau. Ir pripazinsiu, tavo kolega teisus. Skaniausi saslai - neraugti visai, svieziai supjaustyti, pabarstyti svieziai maltu ivairiu pipiru (as naudoju 5-7 rusiu), ir pries pat kepant - druska. Jei mesa kietoka - galima pora val. palakyti svelniame acto tirpale. Viskas. Jokiu majonezu, alu, kefyru, vynu ir kito sh. O ziema kepti saslus - be problemu. Svarbu DAUG ir SMULKIU malku paruosti, greitai sudega, tada ant didelio karstu angliu kiekio greitai vartant per 10 min iskepti. Nieks nesala ir nedziuva. 2014.12.06 22:15, Nevkurse rašė: > Kolega kepa is viso be jokio raugimo - svieziai supjausto pries kepant > mesa, kepant naudoja tik druska ir pipirus. Gaunasi skaniau uz daugeli > marinuotu. > > "Bronco" <TRINTI_bronco.mail@gmail.com> wrote in message > news:m5ve9g$ea$1@trimpas.omnitel.net... > On 2014-12-06 10:57, Linas Petkevičius wrote: >> Ir cia dar tik normaliai. > > Taip. Jei laikas spaudžia, gaminant tradiciniu metodu, tenka naudot > stipresnį raugą ir po to tas raugas pernelyg juntamas mėsoje. Žymiai > geriau yra naudoti nestiprų raugą, bet mėsą jame laikyti ilgai. >