nutai sakas gi... "Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message news:m62crl$rvm$1@trimpas.omnitel.net... > Juokingas kazkoks... > > "For example John Smith" wrote in message > news:m62cab$ro9$1@trimpas.omnitel.net... > > Mokslinis traktatas apie lietuvių nemokėjimą kepti „šašlykų“ arba skanūs > kepsniai ant aksties > http://www.meniu.lt/naujiena/mokslinis-traktatas-apie-lietuviu-nemokejima-kepti-saslyku-arba-skanus-kepsniai-ant-aksties > > 2014-12-01 17:00, Bronco rašė: >> On 2014-12-01 15:45, bzik wrote: >>> gamyba ant anglių yra šimtmečių senumo būdas, kurį šiais laikais pakeitė >>> priemonės, kurių nebuvo galimybės naudot anksčiau. T.y. analogija kam >>> skalbti skalbimo mašina, jei labai gerai braukyklė prie upelio >>> Nežinau kas nutiko, kad eilinis keptas mėsgalis, dažnai gausiai >>> užpilamas klaikiais kečupais, tapo tokiu populiariu. Suprantu tai kaip >>> laisvalaikio gamtoje gamybos būdą, kai nėra kitų galimybių šilto maisto >>> pavalgyt. Per sezoną kelis kart šašlykinę pakuriu, bet tik todėl, kad >>> publikai to reikia. >> >> >> Visa tai apibūdinama vienu žodžiu - tradicija. O tradicijos egzistuoja >> ilgai. Kartais net technologijų kaita joms greitos įtakos neturi. >> >