Tema: Re: Šašlykai židinyje
Autorius: tranzoo
Data: 2014-12-08 10:12:15
nutai sakas gi...

"Linas Petkevičius" <linas@NONOlekiam.lt> wrote in message 
news:m62crl$rvm$1@trimpas.omnitel.net...
> Juokingas kazkoks...
>
> "For example John Smith"  wrote in message 
> news:m62cab$ro9$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Mokslinis traktatas apie lietuvių nemokėjimą kepti „šašlykų“ arba skanūs
> kepsniai ant aksties
> http://www.meniu.lt/naujiena/mokslinis-traktatas-apie-lietuviu-nemokejima-kepti-saslyku-arba-skanus-kepsniai-ant-aksties
>
> 2014-12-01 17:00, Bronco rašė:
>> On 2014-12-01 15:45, bzik wrote:
>>> gamyba ant anglių yra šimtmečių senumo būdas, kurį šiais laikais pakeitė
>>> priemonės, kurių nebuvo galimybės naudot anksčiau. T.y. analogija kam
>>> skalbti skalbimo mašina, jei labai gerai braukyklė prie upelio
>>> Nežinau kas nutiko, kad eilinis keptas mėsgalis, dažnai gausiai
>>> užpilamas klaikiais kečupais, tapo tokiu populiariu. Suprantu tai kaip
>>> laisvalaikio gamtoje gamybos būdą, kai nėra kitų galimybių šilto maisto
>>> pavalgyt. Per sezoną kelis kart šašlykinę pakuriu, bet tik todėl, kad
>>> publikai to reikia.
>>
>>
>> Visa tai apibūdinama vienu žodžiu - tradicija. O tradicijos egzistuoja
>> ilgai. Kartais net technologijų kaita joms greitos įtakos neturi.
>>
>