Tema: Re: Šašlykai židinyje
Autorius: bzik
Data: 2014-12-01 16:45:57
sovietinis šašlykas yra kebabas :)
gamyba ant anglių yra šimtmečių senumo būdas, kurį šiais laikais pakeitė 
priemonės, kurių nebuvo galimybės naudot anksčiau. T.y. analogija kam 
skalbti skalbimo mašina, jei labai gerai braukyklė prie upelio
Nežinau kas nutiko, kad eilinis keptas mėsgalis, dažnai gausiai užpilamas 
klaikiais kečupais, tapo tokiu populiariu. Suprantu tai kaip laisvalaikio 
gamtoje gamybos būdą, kai nėra kitų galimybių šilto maisto pavalgyt. Per 
sezoną kelis kart šašlykinę pakuriu, bet tik todėl, kad publikai to reikia.

"Bronco"  wrote in message news:m5htmr$mio$1@trimpas.omnitel.net...

On 2014-12-01 13:21, bzik wrote:
> Tad ką vadint tikrumu? :)

Šašlyko skonį. Nuo šašlyko kepimo būdo priklauso ir jo skonis. Atvirai
pasakius, net nesuprantu, kam reiktų šašlykus gaminti orkaitėje, kai yra
daug kitų mėsos patiekalų rūšių, kuriems orkaitė yra pats tas. IMHO.