Vakar ir aš radau ožragės, pasiėmiau jaučio vidinės išpjovos ir užsisūdžiau. Jei kam pagelbės, tai viskas pirkta Kaune, Šilainių turguje. Mėsytės galima rast tolimam kampe esančiose dviejose parduotuvėlėse (Norfos pusėje), kur jautiena prekiauja, jei nėra vietoj galima užsisakyt. Ožragės pirkautame pačiame praėjime tik turgaus pusėje esančioje prieskonių parduotuvėlėje, ten pat beje pirkom ir cinamono lazdelių ir vanilės ankštį. Klausimas jau banžiusiems gamint: vakar padėjau (dar įtryniau ir apibarsčiau) išpjovą ant sausos akmens druskos, normalų sausą gabaliuką, šį rytą norėjau apverst, žiūriu - viskas tyvuliuoja. Skystis apsėmęs druską inde. Ir jum taip buvo? Čia normalu? Aš išpyliau tą druską su skysčiu ir supyliau šviežios, žiūrėsim kaip bus toliau. Kažkaip nejučia šovė galvon mintis apie sušpricuotą mėsą... -- Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt