ShowmanaZ formulated on šeštadienis : > Vakar ir aš radau ožragės, pasiėmiau jaučio vidinės išpjovos ir užsisūdžiau. > Jei kam pagelbės, tai viskas pirkta Kaune, Šilainių turguje. Mėsytės galima > rast tolimam kampe esančiose dviejose parduotuvėlėse (Norfos pusėje), kur > jautiena prekiauja, jei nėra vietoj galima užsisakyt. Ožragės pirkautame > pačiame praėjime tik turgaus pusėje esančioje prieskonių parduotuvėlėje, ten > pat beje pirkom ir cinamono lazdelių ir vanilės ankštį. > Klausimas jau banžiusiems gamint: vakar padėjau (dar įtryniau ir apibarsčiau) > išpjovą ant sausos akmens druskos, normalų sausą gabaliuką, šį rytą norėjau > apverst, žiūriu - viskas tyvuliuoja. Skystis apsėmęs druską inde. Ir jum taip > buvo? Čia normalu? Aš išpyliau tą druską su skysčiu ir supyliau šviežios, > žiūrėsim kaip bus toliau. > Kažkaip nejučia šovė galvon mintis apie sušpricuotą mėsą... viskas normaliai, druska is mesos isvaro skysti, t.p. ten buvo mesos "sultys"