tyvuliuot neturetu... visgi jautiena. bet druska suslapt turi LB "a" <a@.a> wrote in message news:mn.a9fb7d9916bfd1e6.91352@0a... > ShowmanaZ formulated on šeštadienis : >> Vakar ir aš radau ožragės, pasiėmiau jaučio vidinės išpjovos ir >> užsisūdžiau. Jei kam pagelbės, tai viskas pirkta Kaune, Šilainių turguje. >> Mėsytės galima rast tolimam kampe esančiose dviejose parduotuvėlėse >> (Norfos pusėje), kur jautiena prekiauja, jei nėra vietoj galima >> užsisakyt. Ožragės pirkautame pačiame praėjime tik turgaus pusėje >> esančioje prieskonių parduotuvėlėje, ten pat beje pirkom ir cinamono >> lazdelių ir vanilės ankštį. >> Klausimas jau banžiusiems gamint: vakar padėjau (dar įtryniau ir >> apibarsčiau) išpjovą ant sausos akmens druskos, normalų sausą gabaliuką, >> šį rytą norėjau apverst, žiūriu - viskas tyvuliuoja. Skystis apsėmęs >> druską inde. Ir jum taip buvo? Čia normalu? Aš išpyliau tą druską su >> skysčiu ir supyliau šviežios, žiūrėsim kaip bus toliau. >> Kažkaip nejučia šovė galvon mintis apie sušpricuotą mėsą... > > viskas normaliai, druska is mesos isvaro skysti, t.p. ten buvo mesos > "sultys" > >