yra yra ta nesamone. Todel misraines kai darom, tai visada su majonezu maisom tik tiek, kiek ta karta suvalgom. Kitai dienai lieka darzoves supjaustytos, bet be majonezo. (cia kalbu apie vilniaus, iki siol mano labai megta) Dex -o-o- rašė: > tikrai nepastebeta jokio skystimelio, ne viena kart ta balta misraine > daryta. Gal sugedes buvo? > > "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message > news:4dptzko7zycz$.5bwz2pb6vur1$.dlg@40tude.net... >> On Tue, 27 Apr 2010 10:07:51 +0300, 0.5 B wrote: >> >>> nu paragavau to jusu Slabaku majonezo, nu ir nieko ten gudraus, toliau >>> valgau Vilniaus. Ai, del skonio nesigincysim. >> O sudeties nebandei ziureti? Jokiu modifikuotu krakmolu, guaro dervu ir >> kitu tirstikliu bei standikliu, esanciu Vilniaus majoneze. >> >> Padarai balta misraine su Vilniaus majonezu ir kita diena jau majonezas >> kaip skystimelis, matyt tie tirstikliai del kazkokiu priezasciau paskysta. >> Su sloboda padarem - nei uzuominos apie su laiku skystejanti majoneza >> nebuvo. > >