Tema: Re: Neblogas majonezas
Autorius: BigM
Data: 2010-04-27 13:28:08
Tai gal geriausia pačiam namuose iš natūralių ingredientų pasidaryt ir tiek 
tos bėdos? Gi nėra taip sudėtinga tą majonezą pasidaryt...

"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
news:4dptzko7zycz$.5bwz2pb6vur1$.dlg@40tude.net...
> O sudėties nebandei žiūrėti? Jokių modifikuotų krakmolų, guaro dervų ir
> kitų tirštiklių bei standiklių, esančių Vilniaus majoneze.
>
> Padarai baltą mišrainę su Vilniaus majonezu ir kitą dieną jau majonezas
> kaip skystimėlis, matyt tie tirštikliai dėl kažkokių priežasčiau paskysta.
> Su sloboda padarėm - nei užuominos apie su laiku skystėjantį majonezą
> nebuvo.