..ir po keliu dienu ismest, nes surugs be konservantu? :) "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:hr6e7o$oq7$1@trimpas.omnitel.net... > Tai gal geriausia pačiam namuose iš natūralių ingredientų pasidaryt ir tiek > tos bėdos? Gi nėra taip sudėtinga tą majonezą pasidaryt... > > "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message > news:4dptzko7zycz$.5bwz2pb6vur1$.dlg@40tude.net... >> O sudėties nebandei žiūrėti? Jokių modifikuotų krakmolų, guaro dervų ir >> kitų tirštiklių bei standiklių, esančių Vilniaus majoneze. >> >> Padarai baltą mišrainę su Vilniaus majonezu ir kitą dieną jau majonezas >> kaip skystimėlis, matyt tie tirštikliai dėl kažkokių priežasčiau paskysta. >> Su sloboda padarėm - nei užuominos apie su laiku skystėjantį majonezą >> nebuvo. >