Tema: Re: Neblogas majonezas
Autorius: 0.5 B
Data: 2010-04-27 13:35:33
..ir po keliu dienu ismest, nes surugs be konservantu?  :)

"BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:hr6e7o$oq7$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai gal geriausia pačiam namuose iš natūralių ingredientų pasidaryt ir tiek 
> tos bėdos? Gi nėra taip sudėtinga tą majonezą pasidaryt...
> 
> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
> news:4dptzko7zycz$.5bwz2pb6vur1$.dlg@40tude.net...
>> O sudėties nebandei žiūrėti? Jokių modifikuotų krakmolų, guaro dervų ir
>> kitų tirštiklių bei standiklių, esančių Vilniaus majoneze.
>>
>> Padarai baltą mišrainę su Vilniaus majonezu ir kitą dieną jau majonezas
>> kaip skystimėlis, matyt tie tirštikliai dėl kažkokių priežasčiau paskysta.
>> Su sloboda padarėm - nei užuominos apie su laiku skystėjantį majonezą
>> nebuvo. 
>