Tema: Re: Neblogas majonezas
Autorius: pragäras
Data: 2010-04-27 11:01:08
virtuvėje beveik nenaudojam majonezo, bet teko ruošti kelis didesnius baliukus, tai padažų gamybai prie čipsų būtent to slobodos užpirkau; ir kai vėl prisireikė - nebėra. o lietuviški tai kažkokie marmalai, gaila pirkti ir išmesti

"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:1v8ajdlq15eub.nifsdpnpvdll.dlg@40tude.net...
> On Tue, 27 Apr 2010 10:23:18 +0300, -o-o- wrote:
> 
>> tikrai nepastebeta jokio skystimelio, ne viena kart ta balta misraine 
>> daryta. Gal sugedes buvo?
> 
> Jei mišrainę per vieną dieną suvalgote, tai nepastebėsit. Bet mes mišrainės
> paprastai iškart nesuvalgome, ji šaldytuve iki kelių dienų pastovi. Tai
> antrą trečią dieną Vilniaus majonezas būna skysčio pavidale ant dugno...