virtuvėje beveik nenaudojam majonezo, bet teko ruošti kelis didesnius baliukus, tai padažų gamybai prie čipsų būtent to slobodos užpirkau; ir kai vėl prisireikė - nebėra. o lietuviški tai kažkokie marmalai, gaila pirkti ir išmesti "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:1v8ajdlq15eub.nifsdpnpvdll.dlg@40tude.net... > On Tue, 27 Apr 2010 10:23:18 +0300, -o-o- wrote: > >> tikrai nepastebeta jokio skystimelio, ne viena kart ta balta misraine >> daryta. Gal sugedes buvo? > > Jei mišrainę per vieną dieną suvalgote, tai nepastebėsit. Bet mes mišrainės > paprastai iškart nesuvalgome, ji šaldytuve iki kelių dienų pastovi. Tai > antrą trečią dieną Vilniaus majonezas būna skysčio pavidale ant dugno...